Láss Csodát

Élj!

Élj!

Ajándékozzunk eszmei értéket

2019. november 15. - Norina07

Te szeretsz adni? Szereted, ha aki kapja az ajándékod, az valóban örül is neki? Hiszel a szeretet erejében, az örömszerzés csodájában, az őszinte érzelmekben, abban, hogy adni jó? Én hiszek, és ezért most adok Neked néhány olyan ajándék tippet, ami nem csak ötletes, de nem is viszi csődbe a házi kasszádat.

1.jpg

Szóval kérlek figyelj jól és gondolkozz el  azon, hogy a Te szeretteid minek örülnének hangsúlyozom 5000 Ft azaz ötezer forint alatt. Tudom, hogy most bolondnak tekintesz, manapság egy jobb minőségű csoki is kerülhet ennyibe, akkor mit akarok én ezzel a ma már játék összeggel? Elfogom mesélni, de azt is hozzá kell tennem, hogy 5000 ft nem mindenkinek játék pénz, nem mindenkinek magától értetődő, hogy akár ennyit is rá tud szánni egy ajándékra.

dsc_0181ee.jpg

Az első és legfontosabb ajándék tippem, amivel bízom benne, hogy nem leszek egyedül. A könyv! - nagyon sok könyv megtalálható ez az értékhatár alatt, sőt az is előfordulhat, hogy két fél áras könyv is beleférhet. Igen, nem mindenki szeret olvasni, de léteznek határidőnapló könyvek, felnőtt kifestők, hobbi könyvek, a skála elég széles.

4.jpg

Ha végképp nem szeret valaki olvasni, akkor tessék szépen olyan kis értékű ajándék után nézni, ami megfelel az illető személyiségének aki kapja, illetve eszmei értékben hasonlóan nagy, mint a könyv. Hiszen egy jó könyv, akár évtizedekig is emlékezetes ajándék lehet, típustól függően.

A második szerintem ötletes ajándék a szokványos csokik és bonbonok helyett, kézzel készített sütemények. Tehát ha valakiről tudjuk, hogy édesszájú, akkor süssünk neki mi magunk. Biztosan értékelni fogja a megtett munkaórákat és azt, hogy próbáltuk személyesebbé tenni az ajándékunk. Ez egyébként a főzésre is vonatkozhat. Főzzünk olyat, amit a másik fél szeret, de mi eddig féltünk elkészíteni.

A harmadik szuper ötlet (szerintem) a társasjáték adása, érdemes figyelni az akciókat, és esetleges logikai játékokra akár gyereknek akár felnőttnek egyaránt. Illetve, ami akár apa-fiú közös játéknak is jó lehet az a Voki Toki, illetve barátoknak akik mondjuk szoktak akár együtt nyaralni, utazni, több kocsival menni kiváló a kommunikációra. 

vter.jpg

A negyedik olyan ajándék ami talán az egyik legszebb tud lenni a közös minőségi idő és nem kerül semmibe. Sokszor csak rohanunk, és toljunk magunk előtt a mindennapokat. Tegyünk érte, hogy az ünnepek alatt legalább ne rohanjunk, ne az elvárásoknak akarjunk megfelelni, legyünk lazák és nevessünk sokat. Nézzünk tipikus karácsonyi filmeket a férjünkkel, a gyerekeinkkel vagy a barátokkal. Engedjünk meg magunknak a lustálkodást. Reméljük lesz hó, használjuk ki és játszunk, legyünk újra gyerekek.

Szóval adjunk élményt. Adhatunk ajándékba egy kirándulást valahova a közelbe, vagy csak egy közös korcsolyázást, állatkert látogatást, vagy csak egész napos meleg vizes fürdőzést, vagy egy színházjegyet, mozijegyet, tudtad, hogy egy színház jegy megtalálható, 5000 Ft alatt, illetve ez a mozijegyekre is igaz.

Norina

A bejegyzés trackback címe:

https://norinalasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr1615306992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása